Vind jouw passende opdracht als zorgverlener.

zelfstandig zorgprofessional, we zoeken jou!

Bij Bureau Independent koppelen we dagelijks zelfstandige zorgprofessionals aan uitdagende opdrachten binnen de zorgsector. Dit is onze passie. Nadat we een duidelijk beeld hebben van jouw wensen en verwachtingen, gaan we actief op zoek naar de perfecte werkplek voor jou. Als zzp’er in de zorg begrijpen we dat je graag snel aan de slag gaat. Geen probleem! We laten je zo snel mogelijk weten wanneer we een geschikte match voor je hebben gevonden.

Ondertussen zorgen wij ervoor dat alle benodigde documenten in orde worden gemaakt, zodat jij een vlotte start kunt maken. En voilà, we hebben een match voor je! Je kunt nu kennismaken met je toekomstige opdrachtgever. Is alles naar wens en geeft de opdrachtgever groen licht? Dan regelen wij het contract voor je, en ben je helemaal klaar om te beginnen.

 

Client lacht in de camera bureau independent

Het aanmeldproces.

In 5 Stappen:

1. Inschrijven

Schrijf je via hier in en wij nemen binnen de kortste keren contact met je op.

2. Afspraak

Wij plannen een kennismaking met jou in om te kijken waar jou behoeftes liggen en welke zorgorganisatie daarbij past.

3. Maak kennis

Wij plannen voor jou een sollicitatie gesprek in bij de opdrachtgever die past bij jou profiel.

i

4. Documenten

Bij een match gaan wij aan de slag! Wij stellen de overeenkomst op en versturen deze ter ondertekening naar alle partijen.

5. Starten maar!

Nu ben jij officieel klaar om te starten. Wij verzorgen de administratie, zodat jij zonder zorgen kan gaan werken.

Nog geen zelfstandig zorgprofessional of net startend?

Geen enkel probleem! Iedereen begint ergens. Ons team staat altijd paraat om zorgverleners die als zzp’er aan de slag willen, de juiste begeleiding te bieden en al hun vragen te beantwoorden, zodat ze een vliegende start kunnen maken. We delen graag handige tips en tricks met je, zodat jij goed voorbereid aan jouw ondernemersavontuur kunt beginnen. Hier zijn alvast enkele tips als cadeautje voor jou!

Oudere mensen knuffelend samen Bureau Independent

Scan je bonnetjes in. Zo raak je nooit iets kwijt en is alles goed geordend.

Zorg voor meerdere opdrachtgevers om schijnzelfstandigheid te voorkomen. Wij helpen hierbij.

Sluit een aansprakelijkheids verzekering af om jezelf goed in te dekken.

Neem een kijkje binnen onze werkvelden.

Geestelijke gezondheidszorg

Dit is gezondheidszorg die zich richt op het op het voorkomen en behandelen van psychische aandoeningen. Het is belangrijk om hier stevig in je schoenen te staan. Wij helpen hierbij!

Gehandicaptenzorg

Binnen de gehandicaptenzorg richt jij je op mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuigelijke beperking. Ga bijvoorbeeld aan de slag op de dagopvang, de groep of bied één op één begeleiding.

Jeugdzorg

Binnen de jeugdzorg kan je in verschillende functies kinderen en jongeren helpen bij diverse problemen. Je ondersteunt het kind, de jongere en soms het hele gezin. Hier ben jij echt een voorbeeldfunctie!

Verpleeg- en Verzorgingstehuizen en Thuiszorg (VVT)

Hier werk je voornamelijk met  ouderen. Je ondersteunt en levert zorg kijkend naar de hulpvraag. Ook kan je aan de slag als huishoudelijke hulp.

Ziekenhuis

In het ziekenhuis krijg je te maken met patiënten die tijdelijk of langdurig specialistische zorg nodig hebben. Het ziekenhuis bied vele mogelijkheden om van start te gaan.

Revalidatiezorg

Revalidatiezorg heeft als doel het voorkomen, verminderen en herstellen van (mogelijke) gevolgen voor individuen met aanhoudend lichamelijk letsel of beperkingen in hun functioneren.

Sluit je aan en start als zorgprofessional bij Bureau Independent

Voor elke zorgprofessional bieden wij een passende opdracht. Ontdek, leer en groei. Iedere dag!

Zorgverlener met cliënt