De juiste zorgverleners voor jouw organisatie.

Wij bemiddelen gekwalificeerd personeel in de zorg.

Heb je te maken met openstaande vacatures, uitval van vast personeel, of ben je op zoek naar groei? Dan heb je personeel nodig. En niet zomaar personeel, maar betrouwbare en flexibele zorgverleners. We maken je graag bekend met onze pool van zzp’ers in de zorg, of we nemen de zoektocht naar geschikte zorgverleners voor je uit handen. Laten we samen de mogelijkheden verkennen.

Zorgverlener Bureau Independent (2)
Verpleegkundige in operatie kamer-min

Geen dag hetzelfde.

We weten dat in de zorg geen dag hetzelfde is, en dat vraagt om een speciaal soort toewijding en flexibiliteit. Onze medewerkers hebben dat in overvloed en begrijpen waar zorginstellingen mee te kampen krijgen. Ze begrijpen de dynamiek van de zorg en zijn bereid om die extra stap te zetten om de beste zorg te verlenen. 

We weten dat we op onze medewerkers kunnen rekenen, en dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor ons, maar ook voor de zorginstellingen waarmee we samenwerken. Ze weten dat wanneer ze een medewerker van Bureau Independent inzetten, ze iemand krijgen die zijn of haar verantwoordelijkheden serieus neemt.

Onze samenwerking gaat als volgt:

Route voorstellen samenwerking
Route voorstellen samenwerking telefoon

Mensen voor mensen

Door onze nodige ervaring in de zorg weten wij wat er nodig is voor een succesvolle én prettige samenwerking

Samenwerken op één

Iedere samenwerking heeft andere wensen. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel schakelen en beoordelen wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking.

Uitgebreid netwerk aan zorgverleners

Met onze strategie hebben wij een groot portfolio aan zelfstandige zorgverleners, flex- en vaste krachten weten op te bouwen.

Scherpe en vooral eerlijke tarieven

Iedereen verdient zorg. Door onze scherpe tarieven kunnen wij die zorgverplichting waarmaken.

De juiste match binnen handbereik.

Wij kennen onze zorgverleners persoonlijk, en dat waarderen wij zeer. Hierdoor weten we exact welke zorginstellingen goede matches zijn. “Waar staat jouw organisatie voor, hoe is het team samengesteld en welke werkwijze hanteren jullie?” Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we gerichte vragen om duidelijk in kaart te brengen wat de verwachtingen zijn ten aanzien van ons als bemiddelingsbureau. Met deze informatie gaan we gericht op zoek naar de juiste flexibele zorgverlener.

Zorgverlener houdt cliënt aan de arm Bureau Independent
Mantelzorger loopt samen met cliënt

Onze dienstverlening in een notendop.

Een samenwerking met Bureau Independent staat voor zekerheid. Bovendien begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om te groeien. Met onze dienstverlening op het gebied van zzp-bemiddeling, werving en selectie, en zzp-outsourcing, kunnen wij deze groei ondersteunen en stimuleren.

Dankzij ons groeiende netwerk van zelfstandige zorgverleners, flex- en vaste krachten door heel Nederland, kunnen we snel schakelen. Door banden met vele zorginstellingen weten wij wat er nodig is voor een vlotte samenwerking. Vertel ons wat je zoekt, en wij zorgen voor een passende match!

ZZP-bemiddeling

Binnen ons portfolio hebben wij een groot aanbod aan zelfstandige zorgverleners klaarstaan om aan de slag te gaan, snel en betrouwbaar.

Werving & Selectie

Wij nemen de zoektocht naar gekwalificeerde zorgverleners volledig uit handen om het vaste team uit te breiden.

HR-advies

Wij zijn constant op de hoogte van alle wet- en regelgeving en bieden hier ook graag assistentie bij om een geavanceerde back-office te creëren.

Gecertificeerde partner.

Om een succesvolle samenwerking te garanderen, zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Op deze manier blijven we continu op de hoogte van alle veranderingen in wet- en regelgeving binnen de zorgsector. Deze kennis delen wij graag met onze partners en professionals. Bovendien zijn wij trots te kunnen vermelden dat wij over het keurmerk ‘zzp-bemiddeling’ beschikken.

Werken met Bureau Independent

Als betrouwbare partner in de zorg bieden wij zekerheid voor zowel zorgprofessional als zorginstelling.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op en wij zullen alle mogelijkheden op tafel leggen om een succesvolle samenwerking waar te maken.

Een samenwerking vol met feedback

Wij streven naar groei. Om dit te realiseren houden wij periodieke evaluatie momenten om de samenwerking te optimaliseren.

Professionals met hart voor de zorg

Onze zorgverleners zijn een verlengstuk van ons. Zelfstandig, gemotiveerd en altijd gedreven om de zorg te verbeteren.

Op maat gemaakte oplossingen

Iedere organisatie heeft andere wensen. Wij kijken waar de behoefte ligt om van optimale waarde te zijn binnen een samenwerking.

Persoonlijke contact

Wij bieden laagdrempelige, persoonlijke en transparante communicatie.