De juiste zorgverleners voor jouw organisatie.

Zorgverleners vanuit Bureau Independent bieden versterking binnen het team. Jouw persooneelstekort opgelost. Vlot, transparant en zeker.

Wij bemiddelen gekwalificeerd personeel in de zorg.

Heb je te maken met openstaande vacatures, uitval van vast personeel, of ben je simpelweg op zoek naar groei? Maak kennis met Bureau Independent. Onze flexibele en vaste krachten staan klaar om te assisteren.

Zorgverlener Bureau Independent (2)

In de volgende branches:

Verpleging, verzorging en thuiszorg

Ziekenhuizen

Kinderopvang

Gehandicaptenzorg

Jeugdzorg

Geestelijke gezondheidszorg

Zzp-bemiddeling

Wij zijn de schakel tussen zelfstandige zorgprofessionals en zorginstellingen. Hierbij regelen wij alle randzaken die van toepassing zijn. Bemiddeld door ons, direct samenwerkend met jou.

Werving & Selectie

Voorkeur naar eigen personeel, maar geen tijd voor de juiste screening? Wij gaan gericht op zoek. Tevreden? Per match brengen wij een eenmalige fee in rekening. Je betaalt alleen wanneer een medewerker daadwerkelijk start.

Detachering

Behoefte aan inleen van vast personeel voor langere duur? Ook voor jouw front- en/of backoffice? Onze krachten staan klaar om zich aan te sluiten. In dienst bij Bureau Independent, uitgeleend aan jouw zorginstelling.

AD-HOC diensten

Uitval van personeel, piekperiodes of simpelweg behoefte aan flexibele inleen? Onze ad-hoc afdeling staat klaar om snel en efficiënt te schakelen. Voor korte of lange duur.

Verpleegkundige in operatie kamer-min

Een echte aanwinst voor het team.

Continu nieuwe gezichten over de vloer? Naar onze mening is dit niet altijd even prettig. Je leert iemand net goed kennen, en hij is alweer verdwenen. Fijn om flexibel te zijn, maar niet prettig voor de cliënt(en). Daarom leggen wij de focus op het inzetten van blijvend personeel. Dan weet iedereen waar die aan toe is.

Enkele voordelen van Bureau Independent.

R

Vaste gezichten

R

No cure, no pay

R

Spoedlijn in het geval van nood

R

BTW-vrij uurtarief

R

Overeenkomsten conform belastingdienst

R

Aangesloten bij de NBBU

Gecertificeerd partner.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Op deze manier blijven we continu op de hoogte van alle veranderingen in wet- en regelgeving binnen de zorgsector. Bovendien zijn wij trots te kunnen vermelden dat wij over het keurmerk ‘zzp-bemiddeling’ beschikken.

ZZP Keurmerk en SBB Keurmerk Bureau Independent

Een groeiend netwerk door heel Nederland.

Dankzij ons groeiende netwerk van zelfstandige zorgverleners, flex- en vaste krachten door heel Nederland, kunnen we snel schakelen.

Om duidelijk in kaart te brengen wat de verwachtingen zijn ten aanzien van ons als intermediair, loopt een lid van ons vaste team persoonlijk een aantal dagen mee om jullie werkwijze echt goed te begrijpen. Met deze informatie gaan we gericht op zoek naar de juiste zorgverlener(s).

Een samenwerking vol met feedback

Wij streven naar groei. Om dit te realiseren houden wij periodieke evaluatie momenten om de samenwerking te optimaliseren.

Professionals met hart voor de zorg

Onze zorgverleners zijn een verlengstuk van onze organisatie. Zelfstandig, gemotiveerd en gedreven.

Op maat gemaakte oplossingen

Iedere organisatie heeft andere wensen. Wij kijken waar de behoefte ligt om van optimale waarde te zijn binnen een samenwerking.

Persoonlijke contact

Wij bieden laagdrempelige, persoonlijke en transparante communicatie.