Ontdek de vele mogelijkheden binnen Bureau Independent.

Bij Bureau Independent staat alles in het teken van verbinding. Wij verbinden zorg, én dat zonder zorgen!

medewerkers op kantoor lachten en houden koffie vast

Wij matchen de juiste professionals.

Zzp-bemiddeling

Als bemiddelingsbureau zijn wij de schakel tussen zelfstandige zorgprofessionals en zorginstellingen. Hierbij regelen wij alle administratieve en financiële zaken die van toepassing zijn. Flexibiliteit, stabiliteit én vaste zorgverleners.

Detachering

Langdurig versterking nodig? Onze krachten staan klaar om zich aan te sluiten. Denk hierbij aan specifieke beroepen zoals: planners, administratieve medewerkers, recruiters en nog veel meer.

Werving & Selectie

Voorkeur naar eigen personeel, maar geen tijd voor de juiste screening? Door een duidelijk beeld te hebben van jouw specifieke behoeftes gaan wij gericht op zoek. Potentiële zorgverleners worden grondig gescreend. Tevreden? Hiervoor brengen wij een eenmalige fee in rekening.

AD-HOC diensten

Uitval van vast personeel of piekperiodes? Onze ad-hoc afdeling staat klaar om op korte termijn snel en efficiënt te schakelen aan specifieke behoeften.

Een unieke samenwerking.

Bij Bureau Independent stellen we jou als zorgprofessional in staat om bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland aan de slag te gaan. Voor ons is het cruciaal dat je je kunt concentreren op waar je goed in bent, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over administratieve taken – die nemen wij voor onze rekening!

Tijdens onze kennismaking zorgen we ervoor dat we alle belangrijke punten duidelijk in kaart brengen en dat we een goed beeld krijgen van wie jij als persoon bent. Iedereen is immers uniek. Vervolgens gaan wij aan de slag om de perfecte match voor jou te vinden. Wij onderhouden nauw contact met al onze medewerkers en zorgen ervoor dat je je bij ons thuis voelt, wat resulteert in een echt familiegevoel!

Man haalt een grapje uit bij zorgverlener

Je raakt nooit uitgeleerd met Independent Academy.

“Stilstaan is achteruitgaan” – een bekend gezegde waar wij volledig achter staan. Vanuit deze overtuiging hebben we de ‘Independent Academy’ opgericht. Binnen deze tak van ons bedrijf bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen, scholingen en cursussen, allemaal gericht op vooruitgang.

Tijdens deze lessen geven we onze medewerkers de kans om hun vaardigheden en kennis uit te breiden. Wij geloven dat het investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers essentieel is voor het succes van ons bedrijf, omdat mensen nooit uitgeleerd zijn! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en sluit je aan bij onze lessen.

Independent Care

Ontdek jouw potentie in de zorg! Als zorgprofessional sta je iedere dag voor nieuwe uitdagingen. Wij staan achter je om deze te overkomen, samen. Schrijf je in en wij zorgen ervoor dat jij met plezier kan werken bij de leukste zorginstellingen!

Independent Academy

Wij houden van groei. Binnen onze eigen Independent Academy bieden wij jou de kans te ontwikkelen door middel van verschillende scholingen, trainingen en curssusen tijdens je loopbaan. Schrijf je in en ontdek de mogelijkheden!

Independent Facility

Ga aan de slag in de schoonmaak, en maak mee hoe waardevol het is om hulp te bieden aan de mensen thuis. Werk je liever buiten kantooruren? Ook mogelijk! Ga aan de slag en maak schoon tijdens de avonduren bij verschillende kantoren en panden.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Maak kennis en ontdek hoe onze dienstverlening jou helpt bij het vinden van uitdagende zorgopdrachten of het juiste personeel.