Over ons.

Knelpunten aanpakken, oplossingen bedenken, én deze efficiënt implementeren. Leer Bureau Independent kennen.

Een zorggerichte aanpak.

Bureau Independent is ontstaan om personeelstekorten binnen de zorg op te lossen, op nét een andere manier. Personeelswerving in de zorg werkt naar onze mening anders dan andere branches. Dat brengt andere behoeften en werkwijze met zich mee. Middels onze zorggerichte aanpak, constante bereikbaarheid en duidelijke afspraken maken wij het verschil. Onze bedrijfsvoering is uitgerust om in tijden van personeelstekorten, in welke vorm dan ook, snel te schakelen. Wij laten je graag zien hoe we een samenwerking invulling geven.

Cliënt in rolstoel lacht in de camera
Cliënt in rolstoel lacht in de camera

Wie is Bureau Independent?

Wij zijn actief als intermediair in de zorgsector. Wij werken samen met zorgkrachten van het gehele zorgspectrum en onze opdrachtgevers variëren van GGZ- tot aan thuiszorginstellingen en alles daar tussen in. Opgericht door mensen die weten wat er in de zorg speelt, dat merk je! Onze werkwijze is volledig ingesteld op de behoeften van onze samenwerkingen en de zorg. Wat heeft de zorg momenteel nodig? Gekwalificeerde zorgverleners op de juiste, én vaste plek.

Oplossingsgericht

Flexibel

Mensgericht

Transparant

Een terugblik op waar het allemaal begon…

Als jonge zorgverlener begon ik mijn zorgavontuur in het ziekenhuis. Niet wetend wat er op mij af zou komen, sprong ik in het diepe. Na een succesvolle stageperiode van een jaar was mijn visie duidelijk. Na mijn opleiding als doktersassistent ben ik vrijwel direct 360 graden omgedraaid en ben ik aan de slag gegaan in de thuiszorg. Na een aantal leerzame jaren was mijn keuze gemaakt.

…om deze kennis en ervaring binnen Bureau Independent te laten schitteren!

Nu sta ik klaar om deze mensgerichte aanpak te laten schitteren bij Bureau Independent, de intermediair voor de zorgsector met een persoonlijke touch.

Mijn doel is vastberaden: een positieve impact maken in deze sector en een bron van inspiratie zijn voor anderen. Elke dag sta ik gereed om mijn steentje bij te dragen aan een betere zorgomgeving.

Enkele van onze medewerkers aan het woord.

Het werk is divers en er is altijd genoeg werk. Door de duidelijke communicatie weet ik altijd wat van mij verwacht word en dat is fijn.

Ana

Huishoudelijke hulp, Bureau Independent

Ik ben nu een jaar aangesloten bij Bureau Independent en ben erg tevreden. Altijd leuke opdrachten en alles wordt goed geregeld!

Kaoutar

Verzorgende IG, Bureau Independent

Bureau Independent is persoonlijk en ik krijg altijd de juiste begeleiding. Ik bepaal zelf hoe ik werk en dat is waarom ik zzp’er ben.

Ismahan

Helpende plus, Bureau Independent

Missie: altijd zorg.

Voor ons is het belangrijk dat iedere aanvraag ingevuld kan worden. Zo zijn wij flexibel en passen wij ons aan op specifieke wensen. Onze missie is simpel: de zorg ondersteunen door middel van gekwalificeerd personeel. In een branche waar je met mensen werkt is het belangrijk aan te passen naar een zakelijke noch persoonlijke werkwijze.

Visie: langdurig samenwerken.

Het voordeel van Bureau Independent is onze toekomst gerichte visie. Wij bieden de mogelijkheid om voor korte en lange duur samen te werken. Rome is niet in 1 dag gebouwd en dit staat voor ons gelijk aan samenwerken. Continu kijkend wat er beter, vlotter en efficiënter kan, proberen wij het iedere dag een stukje beter te doen dan gister. Door middel van periodieke feedback gesprekken kunnen wij kijken waar knelpunten liggen om deze gericht aan te pakken. Zo optimaliseren we de samenwerking en dat is prettig voor alle partijen.

Wij richten ons op de toekomst. Met onze laagdrempelige, persoonlijke en transparante manier van samenwerken, bieden wij een overzichtelijke en betrouwbare samenwerking. Je weet als partner altijd waar je aan toe bent.

Binnen de korste keren personeel.

Door middel van het bemiddelen, uitzenden, werven & selecteren en/of detacheren van gekwalificeerde zorgprofessionals bieden wij versterking in jouw zorginstelling. In een samenwerking bieden wij het totaalpakket op het gebied van personeel. Wij zorgen voor duidelijke afspraken, haalbare tarieven en vlotte opvulling van openstaande vacatures. Om snel te schakelen hebben wij een groot portfolio aan zelfstandige zorgverleners opgebouwd, klaar om te starten. Laten we in gesprek gaan!

Vul ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact op.

Vul hier je gegevens in

Wij nemen spoedig contact op om de eventuele mogelijkheden te bespreken