Een persoonlijke partner die meedenkt.

Een transparante bemiddelaar.

Een tekort aan personeel of opzoek naar groei? Ga een samenwerkingen aan met Bureau Independent en maak kennis met betrouwbare zorgverleners. Na kennis te hebben gemaakt met de organisatie gaan wij gericht aan de slag. Of dit nu gaat om een tijdelijke opdracht, langdurige versteking of een vast dienstverband, we matchen kijkend naar jouw behoefte. Een professional die weet van aanpakken en zelfstandig is,  maar ook indien nodig gestuurd kan worden. Buiten onze bemiddeling zijn wij ook actief als sparringspartner. Zo kijken wij naar de ins en outs van het bedrijf om structuur en groei mogelijk te maken. Wij zijn aangelosten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendonderneming en bezitten het keurmerk ‘ZZP bemiddeling’. Hiermee wij zowel kwaliteit als transparantie.

Cliënt in rolstoel lacht in de camera

Opgericht met zorg centraal.

Bureau Independent is actief als bemiddelingsbureau in de zorg. Wij werken samen met zorgkrachten van het gehele zorgspectrum en onze opdrachtgevers variëren van GGZ- tot aan thuiszorginstellingen en alles daar tussen in! Wij zijn opgericht door mensen met hart voor de zorg en dat merk je!

Oplossingsgericht

Flexibel

Mensgericht

Transparant

Het werk is divers en er is altijd genoeg werk. Door de duidelijke communicatie weet ik altijd wat van mij verwacht word en dat is fijn.

Ana

Huishoudelijke hulp, Bureau Independent

Ik ben nu een jaar aangesloten bij Bureau Independent en ben erg tevreden. Altijd leuke opdrachten en alles wordt goed geregeld!

Kaoutar

Verzorgende IG, Bureau Independent

Bureau Independent is persoonlijk en ik krijg altijd de juiste begeleiding. Ik bepaal zelf hoe ik werk en dat is waarom ik zzp’er ben.

Ismahan

Helpende plus, Bureau Independent

Missie: altijd zorg.

Bij Bureau Independent staan we voor groei. Als partner assisteren wij jou hierbij. Onze missie is simpel: de zorg innoveren, efficiënter maken en de juiste zorgprofessionals op de juiste plek. Een sterk voordeel van Bureau Independent zijn onze scherpe tarieven, waardoor er altijd aan de zorgvraag kan worden voldaan.

De zorg is de meest diverse sector van het moment en dat vergt maatwerk. Continue balanceren is hierin belangrijk.

Visie: langdurig samenwerken.

Om de kwaliteit te garanderen waar wij voor staan, is het belangrijk om langdurig samen te werken. Rome is niet in 1 dag gebouwd en ook wij leren van onze partners. Door middel van periodieke feedback gesprekken kunnen wij kijken waar knelpunten liggen om deze weer te verbeteren. Zo optimaliseren we de samenwerking en dat is prettig voor alle partijen.

Wij richten ons op de toekomst. Met onze laagdrempelige, persoonlijke en transparante manier van bemiddelen, bieden wij een overzichtelijke en betrouwbare samenwerking. Je weet als partner altijd waar je aan toe bent.