Ga aan de slag als studiecoach.

Een studiecoach is bekend met pijnpunten waar leerlingen mee te kampen krijgen tijdens hun schoolperiode. Ondersteuning op het gebied van leren, vrienden en ontwikkeling vallen binnen het takenpakket van een studiecoach.

Een centraal aanspreekpunt waar leerlingen naar op kijken.

Iemand die begrijpelijke taal spreekt voor de leerling en doordringt. Maak kennis met onze studiecoaches. Een studiecoach werkt samen met het bestaande team van docenten om de studievoortgang van de leerlingen zo soepel mogelijk te laten verlopen; een verlengstuk, als het ware, op zowel studiegebied als sociaal gebied. Een echte vertrouwenspersoon.

Onze studiecoaches kijken verder en benaderen leerlingen proactief om onderliggende problematiek te identificeren. Terugkerend contact is hierbij van groot belang. Het organiseren van activiteiten is een van de vele taken van de studiecoach. Zo zorgen zij ervoor dat leerlingen hun hoofd kunnen leegmaken tijdens hectische periodes.

 

Jongen heeft gesprek coach
Studiecoach praat met leerling

Neem contact op en we komen langs!

Waar liggen knelpunten? Waar lopen de leerlingen tegen aan? Wat kunnen wij hierin betekenen? Ook wel veelvoorkomende vragen waar we in een persoonlijk gesprek graag meer over willen vertellen! Wij leggen het plan gestuctureerd voor en kijken naar de mogelijkheden.

Activiteitenbegeleiding

Gesprekspartner

Verbinder in sociaal contact

Begrijpelijke taal

zorgverleners lachen

Lever een grote bijdrage.

Als studiecoach heb je een voorbeeldfunctie voor de leerlingen. Je staat stevig in je schoenen en biedt stabiliteit in hectische periodes.

Cultuurverschillen, studiedruk en vriendschappen zijn allerlei kwesties waarmee jongeren te maken krijgen. Onze studiecoaches spreken hun taal en bieden de juiste begeleiding. Zij zijn in hun benadering geloofs- en cultuurneutraal.

Breng stabiliteit en maak impact, want de jeugd is de toekomst van morgen

Signature dash
zzp in de zorg met cliënt

Een stabiele samenwerking met Bureau Independent.

Laat je gegevens en wensen achter via ons contactformulier en wij zullen contact met je opnemen over de mogelijkheden.

 

Witboom 1 4131 PL Vianen

(030) 249 6 123

info@bureauindependent.nl

Contactformulier

Vraag maar raak!