Werken in de kinderopvang.

Heb jij een sterk verantwoordelijkheids gevoel en word je gelukkig van werken met kinderen? Dan is een baan in de kinderopvang iets voor jou. Een échte voorbeeldfunctie.

Elke dag is net even anders.

Elke dag voor verassingen komen te staan, gezellige werksfeer én een echt verantwoordelijke functie? Ook wel werken in de kinderopvang. Bij Bureau Independent heb je de mogelijkheid om als uitzendkracht of zzp’er aan de slag te gaan bij één van onze partners.

 Kinderen Samen knutselen
Samen bouwen

Samen bouwen.

Ieder kind is anders, én dat brengt een uitdaging. Als pedagogisch medewerker weet jij precies wat de kinderen nodig hebben. De dagen zijn divers en geen één dag is hetzelfde. Solliciteer nu en ontdek één van de leukste functies die wij te bieden hebben.

Solliciteer nu en sluit je aan bij ons zorgzame team.

Direct werken in de kinderopvang.

Als pedagogisch medewerker heb je meerdere mogelijkheden om aan de slag te gaan in de kinderopvang. Werk op het kinderdagverblijf, naschoolse opvang (NSO), buitenschoolse opvang (BSO) of peuterspeelzaal. Kom een keer langs, dan zetten we alle mogelijkheden op tafel.

Schrijf je in en we nodigen je graag zo snel mogelijk uit voor een kennismaking.

Jongen met bril kijkt vooruit armen in de zij

Als bemiddelaar houden wij continu rekening met alle veranderingen in wet- en regelgeving.

U

Wet IKK

Alle pedagogisch medewerkers dienen te voldoenen aan de specifieke taaleis IKK. Dit houdt in dat je vanaf 1 januari 2023 mondelinge Nederlandse taalvaardigheid moeten hebben niveau 3F / B2. Dit kan met behulp van een diploma of certificaat.

h

Personenregister

Voor iedereen die in de kinderopvang werkt is het verplicht ingeschreven te staan in het personenregister kinderopvang. Middels deze maatregel waarborgen we de veiligheid in de kinderopvang. Alle medewerkers worden hiermee continu gescreend.