Werk mee aan de toekomst in de kinderopvang.

Als actief bemiddelingsbureau in de kinderopvang bieden wij inzet van flexibel- en vast personeel.

Gekwalificeerd personeel in de kinderopvang.

Elke dag weer voor verassingen komen te staan, gezellige werkdagen én een echt verantwoordelijke functie? Dit is werken in de kinderopvang. Elke dag weer, ben jij het gezicht dat zorgt voor een glimlach bij de kids. Bij Bureau Independent heb je de mogelijkheid om als uitzendkracht of zzp’er aan de slag te gaan bij één van onze partners.

 Kinderen Samen knutselen
Samen bouwen

Samen bouwen.

In de kinderopvang zorg jij voor een leuke, veilige en leerzame omgeving. De kinderen zijn jong en kneedbaar. Hierom is het belangrijk dat je goed kijkt op welke manier je het beste uit het kind kan halen, ieder kind is immers anders en heeft daarom ook andere voorkeuren. Bij het takenpakket behoren activiteiten, maar ook de nodige huishoudelijke taken. In samenspraak met de ouders kijk jij naar wat het beste werkt voor het kind.

Solliciteer nu en sluit je aan bij ons zorgzame team.

Direct werken in de kinderopvang.

Als pedagogisch medewerker heb je meerdere mogelijkheden om aan de slag te gaan in de kinderopvang. Werk op het kinderdagverblijf, naschoolse opvang (NSO), buitenschoolse opvang (BSO) of peuterspeelzaal. Kom een keer langs, dan zetten we alle mogelijkheden op tafel.

Schrijf je in en we nodigen je graag zo snel mogelijk uit voor een kennismaking.

Jongen met bril kijkt vooruit armen in de zij

Als bemiddelaar houden wij continu rekening met alle veranderingen in wet- en regelgeving.

U

Wet IKK

Alle pedagogisch medewerkers dienen te voldoenen aan de specifieke taaleis IKK. Dit houdt in dat je vanaf 1 januari 2023 mondelinge Nederlandse taalvaardigheid moeten hebben niveau 3F / B2. Dit kan met behulp van een diploma of certificaat.

h

Personenregister

Voor iedereen die in de kinderopvang werkt is het verplicht ingeschreven te staan in het personenregister kinderopvang. Middels deze maatregel waarborgen we de veiligheid in de kinderopvang. Alle medewerkers worden hiermee continu gescreend.